Other languages with Google Translate

Kontakt

Sandvikens pastorat Besöksadress: Åsgatan 11, 81134 Sandviken Postadress: Box 183, 81123 Sandviken Telefon:+46(26)253053 E-post till Sandvikens pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sommarens sista konserter

Opera med knorr och Irländsk folkmusik välkommen!

22/8 Från jazzens pärlor till Jussis höjder
Både Daniel och Mikael är utbildade på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm som jazz/afro/gospel-pianist respektive klassisk sångare. Bröderna har gästat Högbo kyrka tidigare och gjorde då ett bejublat framträdande! Daniel har också gästat Sandviken ett antal gånger, då i samarbeten med kören Concentus. Eftersom bröderna Stenbaek arbetar inom olika genrer blir den här konserten musikaliskt gränsöverskridande med ett blandat program.
Mikael Stenbaek tenor
Daniel Stenbaek piano
Läs om Mikael här

och lyssna på Daniels pianospel här...
Längd på konserten i Högbo kyrka: ca 60 min.
Torsdag 22 augusti • kl 19.00 • Högbo kyrka

28/8 Sommarens sista konsert med
Irländsk, skotsk och amerikansk folkmusik
Sláinte...roots, blues och rock’n’roll. Gruppen Sláinte, som leds av den
skotska singer/songwritern Billy Jones, grundades i Göteborg i början på 90-talet.
Duon har haft tusentals spelningar på olika håll i Sverige, Danmark, Norge och Finland, och har även gjort några framgångsrika konserter på
The Edinburgh Festival och nu besöker de Årsunda kyrka!
Jonas Liljeström, fiol, Billy Jones, gitarr och sång
Onsdag 28 augusti • kl 19.00 • Årsunda kyrka

Musiken i sammarrangemang med Sensus

Irländsk och skotsk musik avslutar sommarens musik med gruppen Slainte