Other languages with Google Translate

Kontakt

Sandhult-Bredareds församling Besöks- och postadress: Strandvägen 4, 51832 Sandared Telefon: +46(33)225750 E-post till Sandhult-Bredareds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen som konfirmand 2018-2019

Konfirmandtiden handlar om att tillsammans med andra lära sig mer om livet, sig själv och Gud. Som konfirmand kommer du att åka på läger, lära känna nya människor, leka, samtala om livet och den kristna tron, åka på studiebesök, se på film, sjunga och spela musik. Konfirmandträffarna har vi i våra olika församlingshem. Konfirmandtiden avslutas med en högtidlig konfirmationsgudstjänst i Sandhults kyrka.

Vi erbjuder fyra olika konfirmandgrupper i Sandhult-Bredareds församling under läsåret 2018-2019- läs mer om de olika grupperna i Konfirmandinbjudan nedan.
Har du frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.
Församlingspedagog Louise Blomqvist tel 033-22 57 59 eller mail louise.blomqvist@svenskakyrkan.se

Här är våra grupper i Sandhult-Bredareds församling

Veckogrupper Sandared
Vi träffas i Sandareds församlingshem två timmar direkt efter skolan med start i september, på onsdagar eller torsdagar. Ange i anmälan vilken dag du helst vill gå. Vi träffas även två söndagar under året. Vi har en övernattning under hösten och ett läger med två övernattningar under våren.
Konfirmation i maj 2019

Upplevelsekonfirmander
Vi träffas första gången i december 2018. Vi gör utflykter med olika teman där vi spanar efter hur kristen tro blir verklig i vårt samhälle och samtid, t.ex. Skara Domkyrka, Boda Borg, Nordens Ark och Stadsmissionen i Göteborg.
Konfirmandlägret kommer att vara i Stockholm där vi får se hur en kyrka arbetar med utsatthet där tro och liv vävs samman.
Kostnad: 2000:-
Konfirmation i maj 2019.

Sommarkonfirmander
Vi träffas två timmar en torsdagseftermiddag i månaden med start i oktober. Vi har också en övernattning under våren.
Efter skolavslutningen träffas vi under två veckor. Första veckan åker vi på läger och andra veckan träffas vi några timmar per dag på hemmaplan.
Konfirmation i början av juli 2019.

Anmäl dig via formuläret nedan eller maila till:
sandhult-bredareds.forsamling@svenskakyrkan.se

Fält markerade med * är obligatoriska

För- och efternamn*

Personnummer*

E-postadress*

Skola

Vårdnadshavares namn*

Telefonnummer till vårdnadshavare*

Vårdnadshavares e-postadress*

Jag anmäler mig till följande konfirmationsalternativ

Ange vilket som är ditt första respektive andra och tredje alternativ.