Foto: Sandhults

Välkommen som konfirmand 2021-2022

Att vara konfirmand innebär att man under en tid av sitt liv, tillsammans med kompisar och ledare, lär sig mer om Gud och vad kristen tro handlar om. Du får också lära känna dig själv och andra bättre. Du behöver inte kalla dig kristen för att vara konfirmand – att ha en nyfikenhet på livet och hur man kan tänka och tro räcker långt.

Konfagruppen funderar tillsammans kring livets små och stora frågor. Vi tar upp och reflekterar kring ämnen som gemenskap, ensamhet, liv, död, vänskap, hopp, livsglädje, tro och förlåtelse. Det är en spännande tid där vi också leker, dramatiserar och musicerar. Vår förhoppning är att konfirmandtiden blir en viktig upplevelse att bära med sig resten av livet.

Alla som konfirmeras ska vara döpta, men i konfirmandgruppen kan även den som inte är döpta vara med. Du som inte är döpt erbjuds att döpas under konfirmandtiden, på en tid, plats och tillfälle som du och din familj tycker passar bra.

Vi erbjuder fyra olika konfirmandgrupper i Sandhult-Bredareds församling under läsåret 2021-2022- läs mer om de olika grupperna i Konfirmandinbjudan nedan. 
Har du frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.
Församlingspedagog Louise Blomqvist tel 033-22 57 59 eller mail louise.blomqvist@svenskakyrkan.se

Här är våra grupper i Sandhult-Bredareds församling:

Veckogrupper Sandared

Vi träffas i Sandareds församlingshem två timmar direkt efter skolan med start vecka 38 onsdag eller torsdag.  Ange i anmälan vilken dag du helst vill gå. Det kommer finnas möjlighet att vara med på en övernattning på  hösten och ett läger på våren. 

Torsdagsgrupp Bredared med skidresa
Vi träffas i Bredareds församlingshem på torsdagar två timmar
direkt efter skolan med start  vecka 38. Vi har en övernattning på hösten. Gruppen åker på skidläger fyra dagar till Branäs efter nyår. Konfirmandundervisningen är gratis men du får själv stå för kostnaden för liftkort och skidor.                Konfirmation i maj

Äventyrsgrupp
Vi träffas några dagar på loven, förutom sportlovet. Vi avslutar med att träffas under  Kristi himmelsfärdshelgen och konfirmation sker  söndagen den 5 juni. De andra gångerna vi träffas så kommer vi bland annat  att klättra på höghöjdsbana, gå pilgrimsvandring, och paddla kanot. 

För att starta en grupp måste vi ha sju konfirmander anmälda till den gruppen.

Anmäl dig via formuläret nedan:

Fält markerade med * är obligatoriska

För- och efternamn*

Personnummer*

Adress

E-postadress*

Telefonnummer

Skola

Vårdnadshavares namn*

Telefonnummer till vårdnadshavare*

Vårdnadshavares e-postadress*

Jag anmäler mig till följande konfirmationsalternativ

Ange vilket som är ditt första respektive andrahandsalternativ