Foto: Sandhults

Välkommen som konfirmand 2022-2023

Att vara konfirmand innebär att man under en tid av sitt liv, tillsammans med kompisar och ledare, lär sig mer om Gud och vad kristen tro handlar om. Du får också lära känna dig själv och andra bättre. Du behöver inte kalla dig kristen för att vara konfirmand – att ha en nyfikenhet på livet och hur man kan tänka och tro räcker långt.

Konfirmationen är också mycket mer. 
Det är gemenskap och skratt, lekar, fika och samtal. Som konfirmand kommer du få fundera på allt mellan himmel och jord. Vi tar upp och reflekterar kring ämnen som gemenskap, ensamhet, liv, död, vänskap, hopp, livsglädje, tro och förlåtelse. Det är ofta kul att höra vad andra funderar på. 

Sen gör vi något helt annat - lekar, tävlingar, grillar, 
dramatiserar eller kanske åker på en utflykt. Du får också möjlighet att åka på läger, i år får du chansen att välja ett tema för det ena lägret. På lägret får vi lära känna varandra ännu bättre. Där får vi göra roliga saker tillsammans men också bara vara; kanske spela lite fotboll eller kubb, paddla kanot eller spela spel eller varför inte ta ett dopp? Vår förhoppning är att konfirmandtiden blir en viktig upplevelse att bära med sig resten av livet.  

Häng på du också!

Läs mer i inbjudan här nedan och anmäl dig via formuläret längst ner på sidan.

OBS! Resegruppen är full och går inte att anmäla sig till längre.

 

Fält markerade med * är obligatoriska

För- och efternamn*

Personnummer*

Adress

E-postadress*

Telefonnummer

Skola

Vårdnadshavares namn*

Telefonnummer till vårdnadshavare*

Vårdnadshavares e-postadress*

Jag anmäler mig till följande konfirmationsalternativ

Ange vilket som är ditt första respektive andrahandsalternativ

Du som väljer Onsdagsgruppen, Lilla gruppen, Bredaredsgruppen eller Lovgruppen väljer här vilket temaläger du helst vill åka på. Detta är ingen bindande anmälan utan bara en intresseanmälan