Gudstjänst under coronapandemin.

Vad gäller i höst?

Information gällande terminsstart och inställda verksamheter med anledning av Covid-19. Svenska kyrkan i Sandhult-Bredared följer noga händelseutvecklingen, Svenska kyrkans nationella riktlinjer och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Detta gäller:

Verksamheter för daglediga såsom soppluncher och café

Våra soppluncher och våffelcaféet är tillsvidare inställda. Nya beslut fattas om några månader när vi ser hur utvecklingen blir.

Barn och ungdomsverksamhet

Alla våra barn och ungdomsverksamheter startar under hösten som planerat. Grupperna träffas under säkra former, och vi tänker igenom vilka aktiviteter vi anordnar för att kunna hålla avstånd till varandra. På Öppet hus serveras bara kaffe och te, det man vill äta till tar man med sig själv. Öppet hus i Sandared har en begränsning på 25 personer.Barnkören Voices träffas som vanligt

Spagettigudstjänsterna i Sandared är inställda.

Nya beslut fattas om några månader när vi ser hur utvecklingen blir.

Konfirmander

Konfirmandgrupperna startar som det var tänkt. Läger genomförs i respektive grupp. De som anmält sig får mer information gällande terminsstart av respektive konfirmandledare.

Körer

Våra körer kommer inte starta under hösten. Däremot kommer ett körprojekt genomföras för befintliga körsångare som inte tillhör någon riskgrupp.

Samtalsgrupper och retreater

Det kommer att startas upp samtalsgrupper under hösten som sker under säkra former i rymliga lokaler och med bra avstånd

Retreatdagar kommer att planeras och genomföras på ett klokt och säkert sätt.

Även du som är 70+ är välkomna till vår verksamhet, förutom körprojektet, men för dig är det extra viktigt att tänka på att hålla fysiskt avstånd och vara noga med handhygienen.