Other languages with Google Translate

Samtalsgrupp ”Mitt i Livet”

Forumet för öppna samtal om livet

”Mitt i Livet” är ett forum för det goda, öppna samtalet. Ett tillfälle att mitt i livet få reflekterar över vem jag är och vad jag verkligen vill med mitt liv. Grundtanken är att vi hittar oss själva bäst genom att samtala med varandra. Det är genom att samtala med andra som man växer som människa. Varje kväll har ett fristående tema. Du kan delta vid ett eller flera tillfällen.

Kvällen inleds med att prästen och samtalsledaren Carina Nilsson kort ger sina personliga tankar om temat. Självklart kommer Carinas erfarenheter som präst i Svenska kyrkan att finnas med som en värdegrund i inledningen. Sedan fortsätter vi att samtala med varandra. Kvällen avslutas med tid att själv reflektera framåt.

Teman och datum
5/2 Jag – Mitt i Livet