Foto: Arne Hyckenberg

Öppet hus Babysång & café

Lek & Sång. Prat & Fika. Varje torsdag under hösten.

Torsdagar, Prästgården, Kyrkplan 2

Vi sjunger både kända och nya sånger tillsammans. Kom när du vill och stanna så länge det passar dig och ditt/dina barn! Under hösten är vi utomhus så länge vädret tillåter. Vid fint väder samlas ”alla bebisåldrar” vid Källan framför kyrkan kl. 10.30.

Från och med oktober

Vi är i församlingshemmet enligt följande: för barn över 10 månader kl 10.30 och för barn under 10 månader kl 11.15. Ta gärna med filt och maracas, ägg, skallra eller instrument samt eget fika.
Ledare: Linda Linné Asker.

Torsdagar kl 10.30/11.15, Källan framför Uppenbarelsekyrkan/ Saltsjöbadens församlingshem.

Tips: Gå med i facebookgruppen "Babysång Saltsjöbadens församling" för aktuell info om babysången

Välkommen på torsdagsförmiddagarna i höst!

Med omsorg om varandra:

Stanna hemma om du har symtom, även om symtomen är lindriga.

Tvätta händerna med tvål ofta och använd handsprit.

Sprid ut er och håll varsamt avstånd till varandra.

Vi följer händelseutvecklingen kring coronaviruset och de direktiv som svenska myndigheter rekommenderar. Det kan innebära att förändringar kan ske med kort varsel.