Stort engagemang

Vi på Skogsö kyrkogård vill passa på att tacka alla våra besökare för ett fantastiskt år.

Ett speciellt tack till alla som besökte oss under Allhelgona. Det var en otrolig uppslutning!
Vi vill också passa på att tacka våra fina ungdomar i Svenska kyrkans unga för all hjäp med parkering och servering. Ni förgyllde dagen!

På Skogsö har vi märkt en stor förändring iform av ett ökat engagemang av vård av gravar och ökat besöksantal på vår kyrkogård.
Förutom alla våra gravrättsinnehavare möter vi massor av människor som använder Skogsö som rekreationsplats, motionsspår och såklart alla hundar som är ute och går. Det glädjer oss mycket att Skogsö kyrkogård numera är en levande mötesplats.

Det har hänt så mycket 2017, vi har fått ny personal, vi har börjat utöka kyrkogården, en massa spännande projet har startat och vi ser med spänning fram emor nästa år. Vi ses 2018!

Personalen på Skogsö