Foto: Magnus Malmberg

Jazzkonsert

Söndag 25 mars kl 17 gästar Christina Gustafsson, en av Sveriges främsta jazzsångerskor, Uppenbarelsekyrkan

Hon har beskrivits som en jazzens vårvind och är förutom sångerska också kompositör, arrangör, producent och pedagog. Christina Gustafsson räknas som en av Sveriges främsta jazzsångerskor och gästar nu Uppenbarelsekyrkan tillsammans med en rad namnkunniga musiker, Karl Olandersson, trumpet, Stefan Gustafson, piano och Kenji Rabson, kontrabas. Som förband spelar en jazzensemble från Södra Latin spetsutbildning. En del av intäkterna går till fasteinsamlingen ”Att resa sig starkare - Svenska kyrkans internationella arbete.

JAZZkonsert

Söndag 25 mars kl 17.00 Jazzkonsert, Uppenbarelsekyrkan
Christina Gustafsson, sång,
Karl Olandersson, trumpet,
Stefan Gustafson, piano,
Kenji Rabson, kontrabas.
Förband fr 16.30, jazzensemble från Södra Latin.

Entré 150 kr där en del av intäkterna går till Svenska kyrkans internationella arbete.