Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kök

I köket på Nyckelpigans förskola lagar vi näringsriktig mat till de fyra avdelningarna.

Vår målsättning är att i den mån det går servera närproducerad mat med mycket grönt och lågt socker innehåll. Vi följer livsmedelsverkets riktlinje för barnomsorgen. Vi uppfyller kraven i nya livsmedelslagen.

Kökspersonalen är utbildad i HACCP, en vägledning som går ut på att klara lagens krav på riskanalyser i allt som har med livsmedelshantering att göra.

Till varje måltid serveras grönsaker och mjölk/vatten. Till mellanmål serveras filmjölk eller mjölk och hårt/mjukt bröd pålägg, frukt.

Telefon kök: 08-748 19 30

Matsedel

Vecka 48 
Måndag: Kycklingstroganoff med ris 
Tisdag: Pasta med spenat och tomatsås 
Onsdag: Fiskgratäng med potatis
Torsdag: Gröna ärtsoppa med hembakat bröd
Fredag: Spaghetti med köttfärssås (Lammet önskar)

 

Vecka 49 
Måndag: Kyckling med currysås och ris
Tisdag: Pasta med skinksås
Onsdag: Fisk med dragonsås och potatis 
Torsdag: Broccolisoppa med hembakat bröd 
Fredag: Pasta med köttbullar 


Vecka 50 
Måndag: Wok kyckling med couscous
Tisdag: Röd linser gryta med ris
Onsdag: Fiskbullar med ris
Torsdag: Grönsakssoppa med hembakat bröd 
Fredag: Potatisgratäng med kassler