Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kök

I köket på Nyckelpigans förskola lagar vi näringsriktig mat till de fyra avdelningarna.

Vår målsättning är att i den mån det går servera närproducerad mat med mycket grönt och lågt socker innehåll. Vi följer livsmedelsverkets riktlinje för barnomsorgen. Vi uppfyller kraven i nya livsmedelslagen.

Kökspersonalen är utbildad i HACCP, en vägledning som går ut på att klara lagens krav på riskanalyser i allt som har med livsmedelshantering att göra.

Till varje måltid serveras grönsaker och mjölk/vatten. Till mellanmål serveras filmjölk eller mjölk och hårt/mjukt bröd pålägg, frukt.

Telefon kök: 08-748 19 30

Matsedel

Vecka 33 

Måndag: Wok kyckling med couscous
Tisdag: Pasta med köttfärsås 
Onsdag: Fiskgratäng med dragonsås och potatis
Torsdag: Ärtsoppa med hembakat bröd
Fredag: Potatisgratäng med skinka 


Vecka 34 

Måndag: Röd linser gryta med ris
Tisdag: Kyckling marengo med bulgur
Onsdag: Pasta med tonfisksås
Torsdag: Morotssoppa med hembakat bröd
Fredag: Falukorv med ris

 

Vecka 35 

Måndag: Pasta med tomat och morotsås 
Tisdag: Kyckling currysås med ris
Onsdag: Fiskgratäng med potatis
Torsdag: Broccolisoppa med hembakat bröd 
Fredag: Pasta med köttbullar