Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kök

I köket på Nyckelpigans förskola lagar vi näringsriktig mat till de fyra avdelningarna.

Vår målsättning är att i den mån det går servera närproducerad mat med mycket grönt och lågt socker innehåll. Vi följer livsmedelsverkets riktlinje för barnomsorgen. Vi uppfyller kraven i nya livsmedelslagen.

Kökspersonalen är utbildad i HACCP, en vägledning som går ut på att klara lagens krav på riskanalyser i allt som har med livsmedelshantering att göra.

Till varje måltid serveras grönsaker och mjölk/vatten. Till mellanmål serveras filmjölk eller mjölk och hårt/mjukt bröd pålägg, frukt.

Telefon kök: 08-748 19 30

Matsedel

Vecka 19

Måndag: Kyckling med kokosgrädde och burgul
Tisdag: Röd linser gryta med ris
Onsdag: Pasta med tonfisksås 
Torsdag: Gröna ärtsoppa med hembakat bröd
Fredag: Potatisgratäng med skinka 

 

Vecka 20

Måndag: Pasta med skinksås 
Tisdag: Kyckling tikka masala med ris
Onsdag: Fiskgratäng med potatis 
Torsdag: Tomatsoppa med hembakat bröd
Fredag: Pasta med köttfärssås 

 

Vecka 21

Måndag: Kycklingwok med couscous
Tisdag: Pasta med tomat- och morotsås 
Onsdag: Fiskbullar med ris
Torsdag: Solskenssoppa med hembakat bröd
Fredag: Korvstroganoff med potatis