Gemenskap i sorgen

Samtalsgruppen för dig som har förlorat en anhörig eller nära vän.

Har du förlorat en anhörig eller vän? Gemenskap i sorgen är samtalsgruppen där du får sätta ord på smärtan. Här får du träffa andra i samma situation. Tillsammans hjälper vi varandra en bit genom sorgen.

Ingen kan garantera att smitta inte sprids, men vi gör allt vi kan för att undvika smitta genom att hålla stora avstånd mellan oss, ha handsprit tillgänglig och vara ett litet antal deltagare (max 4 personer) i ett rymligt rum med god ventilation. Blir det fler deltagare som anmäler sig delas gruppen upp i flera grupper.

I höst kan du välja mellan att träffas dagtid eller kvällstid.

Dagtid träffas samtalsgruppen 6 torsdagar kl. 10.00–11.30 i Församlingshemmet med start den 8 oktober.

Kvällstid träffas samtalsgruppen 6 torsdagar kl. 18.30–20.00 i Församlingshemmet med start den 8 oktober.

Anmälan senast 1 oktober

Carina Nilsson