Other languages with Google Translate

Gemenskap i sorgen

Samtalsgruppen för dig som har förlorat en anhörig eller nära vän. I höst erbjuds sorgegrupp både dagtid och kvällstid.

Har du förlorat en anhörig eller vän? Gemenskap i sorgen är samtalsgruppen där du får sätta ord på smärtan. Här får du träffa andra i samma situation. Varje träff har ett tema. Träffen inleds med att gruppledare Carina Nilsson, präst presenterar temat utifrån sina erfarenheter. Sedan fortsätter vi att samtala med varandra. Träffen avslutas med tid att själv reflektera. Tillsammans hjälper vi varandra en bit genom sorgen.

I höst erbjuds sorgegrupp både dagtid och kvällstid.

hösten 2019

Dagtid:
Samtalsgruppen träffas på torsdagar kl. 10.00–11.30 i Församlingshemmet med start den 10 oktober. Därefter träffas gruppen samma tid 17, 24, 31 oktober samt 21november. Gruppen avslutas med en gemensam lunch torsdagen, den 28 november kl. 11.30.

Kvällstid:
Samtalsgruppen träffas på torsdagar kl. 18.30–20.00 i Församlingshemmet med start den 17 oktober. Därefter träffas gruppen samma tid 24, 31 oktober samt 14, 21november. Gruppen avslutas med en gemensam middag torsdagen, den 28 november.

Anmälan senast 1 oktober (Ange dagtid eller kvällstid)

Carina Nilsson

Saltsjöbadens församling