Other languages with Google Translate

Förskolan Nyckelpigan söker timvikarier vid behov

Vi har 4 avdelningar med barn mellan 1-5 år. Förskolan bedrivs av Saltsjöbadens församling och vår profil är natur, musik och andlighet. Arbetet kan röra sig om del av dag, hela dagen eller några dagar i följd då ordinarie personal är frånvarande vid exempelvis sjukdom, vård av barn, utbildning eller liknande.

Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn men det är inget krav. För att vara aktuell för timvikariat krävs ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret och du ska kunna kommunicera på svenska. Som timvikarie ska du vara lätt att få tag på, flexibel, ha initiativförmåga och kunna ta ansvar.

Låter det intressant?
Kontakta förskolechef Erika Klingemo,
08 748 19 35, erika.klingemo@svenskakyrkan.se

Välkommen till Saltsjöbaden!

En levande församling med stads- och skärgårdskänsla. Med ett varierat och rikt gudstjänstliv för alla åldrar, engagerade frivilliga och ett dynamiskt medarbetargäng.

Här hittar du länkar som gör att du lättare lär känna Saltsjöbadens församling.

Konserttips, tankar inför söndagen, stämningsögonblick, bilder från grupper och händelser. Facebook är ett sätt att få ”uppleva” lite av stämningen i församlingen.

>>Saltisbilder
Konserter, människor, gudstjänster, miljöer, stämningsögonblick, bilder från grupper och händelser. 1000-tals bilder från livet i Saltsjöbadens församling.

>>Uppenbarelsekyrkan
Uppenbarelsekyrkan är en unik kyrka, ritad av Ferdinand Boberg. Nathan Söderbloms tankar om hur Gud talar till människan har präglat utformningen av Uppenbarelsekyrkan.

>>Skogsö
Skogsö kyrkogård och kapell, ritade av Erik Bülow-Hübe och invigdes 1921. Skogsö kyrkogård med sitt kapell är en omtyckt plats för olika kyrkliga verksamheter och inte minst för rofyllda strövtåg och enskild meditation.