Foto: Unsplash

Det goda samtalet – via zoom

För att bidra till existentiell hälsa och samtidigt ge möjlighet till goda samtal prövar vi nu en ny verksamhet. Tanken är att via den digitala plattformen ”zoom”, ge möjlighet att i en ny vardag kunna mötas i grupp för meningsfulla och goda samtal.

För att bidra till existentiell hälsa och att i en ny vardag mötas för meningsfulla och goda samtal bjuder vi in till ”Det goda samtalat – via zoom”. Varje samtal är fristående. Man kan delta vid ett eller flera tillfällen. Carina Nilsson, präst kommer att vara moderator.

6 april kl. 15.00–16.30
En psalm som berör mig
Ett samtal där vi delar psalmer och tankar med varandra.

Sista anmälningsdag 4 april via e-post till carina.c.nilsson@svenskakyrkan.se.

Vad krävs för att kunna delta?

För att kunna delta behöver man ha laddat ner det digitala verktyget zoom till sin dator, surfplatta eller smartphone. En dator behöver ha kamera och mikrofon.

Låter det krångligt? Kontakta Carina Nilsson, präst via e-post: carina.c.nilsson@svenskakyrkan.se snarast så kan vi se hur vi kan ge support att våga pröva.