Ett par fötter trampar i höstlöv. Bredvid finns ett märke med texten "Pilgrim's walk for future"

Pilgrim's Walk for Future

Följ med på vardagsvandring och delta i Sveriges största pilgrimsvandring för klimatet!

Delta i Sveriges största pilgrimsvandring för klimatet!

Walk for Future är en gigantisk manifestation på nästan 200 mil. I 100 dagar pilgrimsvandrar en grupp från Vadstena genom Sverige, Danmark, Tyskland, Nederländerna och Storbritannien, för att slutligen nå fram till Glasgow och Klimatmötet COP26 i början av november.

En målsättning med vandringen är att den ska uppmuntra till egen reflektion och att vi som enskilda individer tar steget för klimaträttvisa och hållbarhet. Därför anordnas det också lokala vandringar runt om i landet för att stödja den stora vandringens intention.

Välkommen att gå för klimatet här i Salem!
JÄMNA TORSDAGAR 9.00–10.15.
(Terminsstart 10/2).
Se kalendern för aktuella datum och eventuella avvikelser.

Vi startar vid Säby församlingshem och går en runda på cirka 3 km och gör några stopp på vägen då vi reflekterar över vårt eget ansvar.