Vardagsvandring

Är du trött på att arbeta hemifrån och behöver lite omväxling? Följ med på vardagsvandring i rask takt varje torsdag på elljusspåret i Garnuddens friluftsområde.

Är du trött på att arbeta hemifrån och behöver lite omväxling?

Varje torsdag anordnar vi gemensamma vandringar på cirka 5 kilometer. Vi utgår från Säby församlingshem kl. 10.00 och går ett varv på elljusspåret i Garnuddens friluftsområde. Därefter återvänder vi till församlingshemmet. Vi räknar med att vara tillbaka senast kl. 11.30.

Häng gärna med om du känner behov av en stunds motion och frisk luft tillsammans med andra!

Vår tanke är att hålla en hög promenadtakt utan några planerade stopp eller raster längs vägen. För den som vill finns det istället möjlighet till en fika vid caféet i Säby församlingshem när vi har kommit tillbaka.

Ingen föranmälan, det är bara att komma!

Har du frågor, kontakta någon av ledarna:

Lennart Marklund

Präst, Komminister