Våra lokaler

Ta en titt på församlingens lokaler.

Välkommen till Salems församling!

Vi har två vackra, men mycket olika kyrkor. Salems kyrka har på sin udde vid stranden av Bornsjön det kanske vackraste läget av alla Södermanlands kyrkor. Få kyrkor har också ett vackrare namn - Salem är ett ord som finns i Bibeln och betyder "den fridfulla".

I anslutning till Säby kyrka, som är en modern kyrka byggd 1974 vid Salems centrum, ligger Säby församlingshem.

Salems församling har ett enastående rikt kulturarv att förvalta i kyrkobyggnader, konstverk och textilier. Vi har två vackert belägna kyrkogårdar som inbjuder till en stund i enskildhet.

Känn dig varmt välkommen till Salems församling!

Besöksadresser och öppettider

Säby begravningsplats kontor
Skyttorpsvägen 21
144 33 Rönninge

Information om Salems församlings begravningsplatser hittar du under begravning.