Sorgegrupp

För dig som förlorat din livspartner.

OBS! MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET pausas SORGEGRUPPEN TILLS VIDARE.

Att mista sin livskamrat kan vara livets svåraste prövning. Ibland känns det skönt att tillsammans med andra människor få dela tankar, känslor och erfarenheter. Därför har vi i Svenska kyrkan, Salems församling, regelbundet samtalsgrupper i sorg. Där får du sätta ord på din sorg och lyssna på andra i liknande situation. Kyrkans rika tradition och erfarenhet av sorg ger vägledning och livsmod att fortsätta leva det nya liv som uppstår när man blivit ensam.

Gruppen träffas i Säby församlingshem vid sex tillfällen, det bjuds på kaffe/te och smörgås och vi får tillfälle att prata med varandra. Samtalsgruppen är kostnadsfri.

En ny sorgegrupp startar två gånger om året. Inbjudan skickas ut till den som begravt sin livspartner i Salems församling under det gångna halvåret. Men är du intresserad eller känner någon som kan vara det? Hör av dig! Du är välkommen.

Johan Hansson

Präst, Komminister