Klädbytardag

Nu är det äntligen dags för klädbytardag! Hitta fina kläder till din garderob och gör samtidigt miljön och plånboken en stor tjänst.

1 OKTOBER 11.00–14.00
SÄBY KYRKA, EMANUEL BIRKES VÄG 1 I SALEMS CENTRUM

Riktlinjerna är enkla:
1) Ta med de kläder/accessoarer/skor du kan tänka dig att byta bort (endast hela och rena).
2) Få med dig motsvarande mängd kläder/accessoarer/skor hem!

Om du vill delta i klädbytardagen men inte har några kläder att byta med så kan du välja kläder och lägga en valfri gåva till Act Svenska kyrkans hjälpinsatser i Ukraina. Kläder som blir över efter Klädbytardagens slut kommer att skänkas till ett second hand där vinsten går till behövande.

Vi bjuder på fika!

Som kyrka har vi alltid insatser för utsatta i samhället och i världen. Vill du skänka pengar till hjälpinsatser i Ukraina finns en insamlingsbössa där alla pengar går till Act Svenska kyrkan