Djupt i själen – vårt heliga rum

En samtalsserie utifrån vår gemensamma längtan efter mening, självkänsla, sammanhang mod och hopp. Med Frälsarkransen som verktyg letar vi oss in i den kristna trons tankar och symboler. Föranmälan krävs.

Mycket i våra mänskliga liv kretsar kring yta, det vi ser och har närmast omkring oss. Men vad är det för längtan som finns i djupet av vår själ? Antagligen finns där mycket som vi har gemensamt med andra. En längtan efter mening, självkänsla, sammanhang, mod, hopp. Inom oss finns ett heligt rum. Välkommen till en serie träffar där vi utforskar detta rum. Vi gör det med hjälp av Frälsarkransen, ett populärt radband, med vars hjälp vi letar oss in i den kristna trons tankar och symboler.

UDDA ONSDAGAR 18.30–20.00
SÄBY FÖRSAMLINGSHEM

DATUM OCH TEMAN
7 OKTOBER Gud – upphöjd och nära