Klicka dig in för mer information!

Arbetsledare

Om arbetsplatsen
Sala-Norrby-Möklinta pastorat består av tre församlingar, fyra kyrkor, fem kyrkogårdar och 4 församlingshem. Kyrkogårdarna är i varierande storlek, från Kristina kyrkas kyrkogård med färre än 100 gravar till Nya kyrkogården med cirka 2000 upplåtna gravplatser. Arbetsstyrkan består idag av 9 helårsanställda och 6 säsongsanställda.

Varje kyrkogård är bemannad och personalen på de mindre kyrkogårdarna klarar det vardagliga arbetet själva men samarbeten mellan de olika enheterna förekommer och detta samordnas från Nya kyrkogården. Organisationen består av en kyrkogårds- och fastighetschef, en arbetsledare/maskinansvarig, 4 kyrk- och kyrkogårdsvaktmästare som ansvarar för var sin kyrka/kyrkogård, 2 kyrkogårdsvaktmästare samt 1 administratör.

Om tjänsten
Arbetsledarens främsta uppgift är att leda och fördela det dagliga arbetet och att arbeta operativt tillsammans med arbetslaget ute på alla våra kyrkogårdar men i huvudsak på Nya kyrkogården. Arbetsledarna planerar verksamheten tillsammans och följer de mål som beslutats i måldokument såsom till exempel budget. Den långsiktiga planeringen för verksamheten görs av kyrkogårds- och fastighetschefen i samarbete med arbetsledare.

I tjänsten ingår att assistera kyrkogårds- och fastighetschefen inför löne- och utvecklingssamtal. Det kommer också ingå tjänstgöring på förrättningar, främst begravningar. Helgtjänstgöring förekommer.

Tjänsten är 100% tillsvidareanställning.
6 månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Om dig – kvalifikationer
Vi söker dig som vill utveckla ditt ledarskap, leda och fördela arbetet i teamet, samt dela budgetansvar och ansvaret för en god arbetsmiljö.

Du har utbildning och erfarenhet inom arbetsledning och park- och trädgårdsskötsel. Tidigare erfarenhet av bygg och anläggning eller annan praktisk erfarenhet är också meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet, särskilt som tjänsten omfattar utvecklingsarbete och ställer höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi förutsätter att du med lyhördhet och entusiasm samt professionalitet och omsorg vill bidra till ett sammanhang som är av stor vikt för allmänheten och har en stor diakonal funktion i vårt samhälle.

Du är prestigelös i ditt ledarskap, kan prioritera, delegera och fatta beslut, är nyfiken, lyhörd, empatisk och positiv, är strukturerad och kan hålla deadlines. Du har B-körkort och gärna andra behörigheter såsom förarbevis lastmaskin, motorsågskörkort, skylift.

Du är medlem i Svenska kyrkan och delar Svenska kyrkans värderingar.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande.

Välkommen in med din ansökan senast den 9/12 2021.
Intervjuer sker fortlöpande.
Skicka ansökan inklusive personligt brev, CV och utbildningsbevis till sala.pastorat@svenskakyrkan.se
Skriv ”Arbetsledare” som rubrik.
Vi behandlar enbart fullständiga ansökningar som ska innehålla personligt brev, CV och dina utbildningsbevis. Samtliga ansökningar måste skickas till oss via e-post. Ange löneanspråk i ansökan. Tillträde efter överenskommelse. Utdrag från belastningsregistret lämnas innan anställningen avtalas.

Arbetsgivarens representanter:

Thomas Törnqvist, Kyrkogårds- och fastighetschef, 0224-67 54 51