Bibelstudiegrupp - kom och var med!

Går bra att hoppa in efter att gruppen startat. Klicka dig in för mer info!

Bibelstudiegrupp Torsdagar kl. 18.00-19.00
8 träffar med start 15/9, uppehåll v. 44

Hann du inte med att anmäla dig innan start, så går det bra att hoppa in efter hand under hösten också!

Att läsa bibeln tillsammans är roligare.
Under hösten har du möjlighet att vara med i en bibelstudiegrupp.
Var med alla träffarna eller de träffar du kan.
Anmälan/kontakt: kristoffer.dahlqvist@svenskakyrkan.se
Skriv ditt namn och kontaktuppgifter.

Alla är välkomna, du behöver inga förkunskaper innan.
Gruppen är för vuxna men du är välkommen från 16 år.
Det är bra om du har en egen bibel men har du ingen hör av dig.

Gruppen jobbar med olika metoder och kommer att studera texter från både nya och gamla testamentet. De fyra första träffarna kommer vi att arbeta med provöversättningar inför nyöversättningen av nya testamentet som ska vara klar 2026. Du kommer att få provöversättningarna med dig vid första tillfället. De finns även att tillgå på svenska bibelsällskapets hemsida: www.bibelsällskapet.se

De fyra följande träffarna kommer att vara mer tematiska bibelstudier där vi jobbar tillsammans med olika metoder för att närma oss bibelns texter. Nästa gång presenteras i slutet av gången innan så du hinner läsa igenom. Det går bra att höra av sig om du missar en träff eller vill hoppa på efter ett tag.

Träffarna är på Mikaelsgården en trappa upp i Schwerinrummet, hiss finns.
Varmt välkommen hör gärna av dig om du har frågor!