Foto: Anna Torstensson

Konfirmandgrupper

Sommargrupp

Gruppen för dig som har fullt upp i veckorna, eller vill passa på när du är ledig och solen skiner. Det blir tre oförglömliga och roliga veckor på sommarlovet, direkt efter skolan slutat. Vi ses en gång på hösten, och en gång på våren. Vi har ett läger på fyra dagar när sommarlovet börjar. Efter det ses vi i Säffle församlingshem varje vardag mellan kl. 10:00-13:00. Konfirmationen är i Säffle kyrka i början av juli 2022.

Veckogrupp

Gruppen för dig som vill komma en eftermiddag i veckan. Vi träffas i Säffle församlingshem på onsdagar kl. 16:00—18:00. Vi följer skolans terminer, så när du går i skolan är det konfa, och när du har lov så är vi också lediga. Vi åker på två veckoslutsläger fredag—söndag, ett på hösten, och ett på våren. Vi startar i september 2021 och slutar med konfirmation i By kyrka i början av maj 2022.

Pingstgrupp

Det här är en grupp som träffas under höst- och vårtermin. Det blir två helger på hösten och två på våren. Vi träffas även två sena eftermiddagar vardera termin. Denna gruppen åker inte på läger. Vi träffas i olika församlingshem i och utanför Säffle. Var och när vi träffas bestämmer vi tillsammans med er, för att det ska passa alla. Sedan avslutar vi med konfirmation på Pingstafton. Vilken kyrka konfirmationen blir i, det bestämmer vi också utifrån gruppen.

Jaktgrupp

Ansvar för naturen och skapelsen. Ja, bland annat det handlar jaktkonfirmation om. Under terminerna träffas vi ca 1 gång/vecka för att arbeta inför jägarexamen. Teoretiskt prov i början av våren. Jaktläger på hösten. Konfirmationsdelen görs tillsammans med sommargruppen. Deltagarna bekostar själva, jägardelens kursmaterial och provavgifter.