Kyrkvaktmästare 100 % till Ryssby pastorat, Kronobergs län

I tjänsten ingår arbete på våra tre kyrkogårdar i Ryssby, Agunnaryd och Tutaryd; t. ex gräsklippning, häckklippning, gravgrävning och gravvård. Kyrkvaktmästaren arbetar med gudstjänster och andra evenemang i församlingens kyrkor och församlingshem: ställer iordning och städar, sköter ljus och ljud. Kyrkvaktmästaren har del i värdskapet tillsammans med andra anställda och ideella medarbetare som förbereder och medverkar i gudstjänsterna. Du är en viktig kugge i vårt lilla arbetslag. Erfarenhet av maskinunderhåll är positivt. För anställning krävs B-körkort. Du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar.

Tjänsten är ett vikariat t.o.m. juni 2021 med goda möjligheter till förlängning.

För information om tjänsten kontakta kyrkoherde Jakob Wadelius på tfn 0372-40353.

eller se www.ryssbypastorat.se

Ansökan ska inges senast 23 feb. 2020 under adress:

Ryssby pastorats kyrkoråd, Kyrkogatan 1, 341 76 Ryssby

Eller e-post till: ryssby.pastorat@svenskakyrkan.se