Foto: Vickie McCarty

Lovsångsgruppen nystartar

Sjung och spela lovsånger tillsammans!

Ända sedan gamla testamentets tid har människor sjungit och spelat tillsammans i gudstjänsten, att sjunga och spela lovsånger till Gud är något djupt mänskligt.

Under vårterminen 2023 kör Ryssby-Åbys lovsångsgrupp igång igen. Ledare för gruppen är kantor Helene Walle. Alla som vill sjunga och spela tillsammans är varmt välkomna att vara med! Både du som varit med i lovsångsgruppen tidigare och du som är helt ny på lovsång är välkommen att vara med i lovsångsgruppen. I lovsångsgruppen går det bra både att sjunga och att spela något instrument.

ÖVNINGAR

Under våren 2023 övar lovsångsgruppen ungefär varannan vecka på torsdagar kl. 18.30-19.30.
Detta är de datum som gäller under våren:
2 och 16 februari
2, 16 och 23 mars
4 och 18 maj
1 juni
Lovsångsgruppen medverkar kl. 18.30 6 april på skärtorsdagens mässa i Ryssby kyrka. Det kan komma fler tillfällen då lovsångsgruppen sjunger, dessa är inte helt klara än.

ANMÄLAN
Anmälan och mer info: