Roslagens norra pastorat Besöksadress: Drottninggatan 17, 74232 östhammar Postadress: Box 51, 74221 Östhammar Telefon:+46(173)42800 E-post till Roslagens norra pastorat

Ungdomskvällar

Alla ungdomar från 14 år är välkomna till oss. Vi ses i Östhammars församlingsgård.

I höst träffas vi varannan fredagskväll, med start i januari i Östhammars församlingsgård mellan 18.00-22.00, lekar, tv-spel, fika och en massa andra aktiviteter.

Vi kommer även att ha olika lovaktiviteter under Sportlov, Påsklov och sportlov.
Har du några funderingar, titta på vår facebooksidaeller kontakta Christian Bonde tel 0173-428 17.

Välkommen till oss!

Christian Bonde