En mobiltelefon står uppställd bredvid en vas tulpaner. Skärmen visar en biskop som håller gudstjänst.

Påskveckan

Dag för dag - kalender med digitala gudstjänster och Zoom-andakter

Påskens gudstjänster

Vi fortsätter att fira gudstjänst digitalt under påsken.
Allt finns tillgängligt här på hemsidan och släpps kl.14:00 samma dag, utom söndagens gudstjänst som släpps kl.18:00 lördag 3/4 och den Webbsända högmässan från Uppsala domkyrka.

Onsdag 31/3 Morgonandakt

på Zoom med Linnea Carlbark kl 09.00.  /roslagensnorrapastorat/morgonandakt-pa-zoom

Musikgudstjänst med musik ur Jesus Christ Superstar

Finns tillgängligt här på hemsidan onsdag 31/3 14:00 Musikandakt med musik från musikalen. Medverkande: Marcus Berglund, Erik Marklund, Jakob De Groot Boersma, Angelica Örneholm, Joel Myrland & Emma Ingemarsson samt Monica Lemoine

Torsdag 1/4 Skärtorsdagsgudstjänst

från Valö kyrka med Anne-Marie Larsson och Linnea Carlbark. Här på hemsidan från kl 14.

Fredag 2/4 Via Dolorosa

från Öregrunds kyrka med Monica Lemoine, Linnea Carlbark, Håkan Sundin och Kyrkokören. På hemsidan från kl 14.

Söndag 4/4 Påskgudstjänst

från Hargs kyrka med Sven-Eric Morhed och Linnea Carlbark. På hemsidan från kl 18 lördag 3/4.

Måndag 5/4 Webbsänd Högmässa kl.11:00

Ärkebiskop Antje Jackelén. Predikant: Karin Sarja, kyrkokansliet. Sång: Margareta Raab, Erik Nyström, Dennis Astorsdotter och David Edström. Linnékvintetten.
Ses direkt på svenskakyrkan.se/live