Sorgegrupp INSTÄLLT

en grupp för dig som blivit ensam, men du kan alltid nå en präst för att samtala

Bild: Anne-Marie Larsson

P g a coronaepedimin är sorgegruppen inställd. Men du kan alltid nå en präst genom att ringa vår växel 0173-428 00, mån-tors kl 09-16, fre kl 09-14 eller kontakta jourhavande präst som når du på 112 mellan kl 17-08.

En gång per termin skickas en inbjudan ut till dem som mist sin maka, make eller sambo. Vi samlar en ”Sorgegrupp” som ses 5-6 gånger, ungefär varannan vecka. Vi sitter i sofforna i Församlingsgårdens övre plan i Östhammar. Varje träff är 1 till 2 timmar. Det som sägs i rummet stannar i rummet så var och en kan känna sig frimodig. Vi delar det svåra, ledsamma och glada tankar och försöker finna hopp för framtiden.
Andra möter också sorgen och saknaden, som förälder, syskon, barn eller anhörig. En person kan bära på många sorger som behöver bearbetas. Kyrkan är en mötesplats med rum för samtal. Det kan bildas flera grupper som bearbetar bördor vi bär på. Kyrkan finns till för dig!
Kontaktperson: Anne-Marie Larsson, 0173-428 19, 070-305 50 35