Hear my Prayer - körkonsert på Bönsöndagen

Välkommen till Forsmarks kyrka söndag den 5 maj kl 17.00.

På bönsöndagen bjuder Östhammars motettkör tillsammans med koloratursopranen Irina Nyman Jönsson och pianisten Kerstin Wallin på en konsert med just detta tema. Vi får lyssna till ett varierat program där olika aspekter av bönen belyses. Det blir både meditativt och uppsluppet, enkelt och virtuost, gammalt och nytt.

Musik av bland annat Felix Mendelssohn, Urmas Sisask, Karin Rehnqvist och W.A. Mozart.

OBS! På grund av rådande brandskyddsregler är det ett begränsat antal sittplatser i kyrkan.
En halvtimme före konserten, kl 16:30, bjuds man på vårmingel med enkelt fika i kyrkan. Kom gärna redan då för att vara säker på att få en plats.

MEDVERKANDE:

Östhammars motettkör

Irina Nyman Jönsson, sopran
Kerstin Wallin, piano
Love Lyckelin Bergman, dirigent

Fri entré. Varmt välkomna!

Notera att det finns möjlighet att följa med på en pilgrimsvandring innan konserten. Samling vid Forsmarks församlingshem den 5 maj kl 14.00. Vandring på skogsväg/stig samt park i ca 2 timmar inklusive pauser. För mer information se>>