Barn och familj

Välkommen till vår gruppverksamhet våren 2022. Här hittar du både nyheter och gamla godingar.

Messy church

En salig röra - för hela familjen! En öppen träff utan föranmälan, 1gång/månad i Östhammars församlingsgård 17/2, 17/3, 19/5,

Barn och familj

Studiecirkel i babyrytmik

Musik och rörelse för små barn 0-1 år med föräldrar. Östhammar

En liten flicka sitter på golvet med en leksak i handen framför en vuxen.

Småbarnsrytmik

Fortsättning på Babyrytmik för barn 1-2 år med förälder.

Kyrkis

Pyssel, lek, sång, fika & gemenskap för barn (0-5 år) och familj.

Studiecirkel i gravidyoga

Anmäl ditt intresse

En flicka sitter och pysslar.

After school

Pyssel, lek och samtal om vänskap, förebilder, tro och allt annat mellan himmel och jord som finns i barn huvuden!

Barnkörer

i Östhammar och Öregrund

En bebis i famnen på en vuxen och bebisens storasyskon som tittar ner i dopfunten medan vattnet hälls i.

Dop

Dopet är en fest. Vi firar att den som döps – liten eller stor – blir en del i Guds stora familj.

Appen kyrkan

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den kan du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. Här kan du läsa mer.

Kolikvagga för utlåning

För familjer i behov