Roslagens norra pastorat Besöksadress: Drottninggatan 17, 74232 östhammar Postadress: Box 51, 74221 Östhammar Telefon:+46(173)42800 E-post till Roslagens norra pastorat

Barn

Hej, alla barn och föräldrar! Här kommer programmet för hösten 2019. NYHET! Ytterligare ett babycafé 0-1,5 år med föräldrar måndagar kl 13-15 på Rådmansgatan i Östhammar.

I Östhammar sker vår barnverksamhet (babycaféer, öppen förskola, miniorer) i villan på Rådmansgatan 2 i Östhammar.  Vi använder kyrkorummet vid vissa ”varmare” tillfällen och lokalerna i församlingsgården likaså...  så bra att vi har fler lokaler att nyttja!
I Öregrund blir det Babycafé och miniorer på tisdagar i Kyrkans hus.

På fredagarna är det Öppen förskola i församlingshemmet på Gräsö.

Vi två  arbetar tillsammans i alla grupper både i Östhammar, Öregrund och Gräsö då räcker vi till för alla! Dessutom blir verksamheten mindre sårbar vid sjukdom och utbildning.

Oavsett var i pastorat ni bor så är ni välkomna till våra grupper! Vi ses!
Vänliga hälsningar Anita och Eva

Mån kl 09-12.  Öppen förskola För barn 0-5 år i vuxet sällskap. Rådmansgatan 2, Östhammar.
Mån kl 13-15. Babycafé 0-1,5 år med föräldrar. Rådmansgatan 2, Östhammar.

Tis kl 9-11. Babycafé För barn 0-1,5 år tillsammans med vuxen. Kyrkans hus, Öregrund

Ons kl 9-12. Babycafé För barn 0-1,5 år tillsammans med vuxen. Rådmansgatan 2, Östhammar.

Fre kl 9-12. Öppen förskola för barn 0-5 år i vuxens sällskap. Gräsö församlingshem.

Tis kl 14.30-15.30 Miniorer: Pyssel, lek och samtal kring armbandet Frälsarkransen. Öregrund Kyrkans hus.

Ons kl 14.30-16.00 Minorer: Pyssel, lek och samtal kring armbandet Frälsarkransen. Östhammar Rådmannen.

För Miniorerna gäller först till kvarn! Begränsat antal platser. För mer information och anmälan kontakta Eva Ekman, eva.ekman@svenskakyrkan.se, 070-310 21 95.

NYHET! Vi gör plats för fler småttingar 0-1,5 år med föräldrar i ytterligare ett babycafé måndagar kl 13-15 på Rådmansgatan i Östhammar. Välkommen!