Roslagens norra pastorat Besöksadress: Drottninggatan 17, 74232 östhammar Postadress: Box 51, 74221 Östhammar Telefon:+46(173)42800 E-post till Roslagens norra pastorat

Hej, alla barn och föräldrar! Här kommer programmet för våren 2019

Barnverksamheten Östhammar som nu är tillbaka i villan på Rådmansgatan 2 i Östhammar.  Vi använder kyrkorummet vid vissa ”varmare” tillfällen och lokalerna i församlingsgården likaså...  bra att vi har fler lokaler att nyttja!

I Öregrund är det som tidigare Babycafé och Miniorer på tisdagar i Kyrkans hus.
På fredagarna är Öppna förskolan liksom tidigare år vara öppen i församlingshemmet på Gräsö.
Vi två  arbetar tillsammans i alla grupper både i Östhammar och Öregrund. Som ensam ledare kan det vara svårt att räcka till så det blir mycket bra att vara två. Dessutom blir verksamheten mindre sårbar vid sjukdom och utbildning.

Oavsett var i pastorat ni bor så är ni välkomna till våra grupper! Vi ses!
Vänliga hälsningar Anita och Eva

Bild: MNP