Roslagens norra pastorat Besöksadress: Drottninggatan 17, 74232 östhammar Postadress: Box 51, 74221 Östhammar Telefon:+46(173)42800 E-post till Roslagens norra pastorat

Hej, alla barn och föräldrar! Här kommer programmet för vårvintern 2019.

Bild: MaudNP

I höst gjorde vi en del förändringar när det gäller vår barnverksamhet här i Östhammar i Roslagens norra pastorat. Men det var för kallt för de minsta barnen i Östhammars kyrka och lokalerna i Församlingsgården räckte inte till för den stora tillströmningen av föräldrar och barn, glädjande nog. Så vi är inte sämre än att vi kan ändra oss och flytta tillbaka barnverksamheten till villan på Rådmansgatan 2 i Östhammar. Men det vackra kyrkorummet finns kvar att använda vid vissa ”varmare” tillfällen och lokalerna i församlingsgården lika så... så vi får fler lokaler att nyttjat istället!

I Öregrund blir det som tidigare Babycafé och Miniorer på tisdagar i Kyrkans hus.
På fredagarna kommer Öppna förskolan liksom tidigare år vara öppen i församlingshemmet på Gräsö.
Vi två kommer att arbeta tillsammans i alla grupper både i Östhammar och Öregrund. Som ensam ledare kan det vara svårt att räcka till så det blir mycket bra att vara två. Dessutom blir verksamheten mindre sårbar vid sjukdom och utbildning.
Alla våra Barngrupper startar för våren vecka 4, dock inte måndag då vi har utbildning men ni är välkomna på tisdagen 22/1 till Rådmansgatan 2.

Oavsett var i pastorat ni bor så är ni välkomna till våra grupper! Vi ses!
Vänliga hälsningar Anita och Eva

Bild: MNP