Musik- och Boktornet

Att få träffas och umgås under trevlig gemenskap, trevliga samtal och kanske sjunga lite tillsammans - det är Musik- och Boktornet!

Ingrid Eskemyr, kyrkomusiker och Suzanne Breitholtz har tillsammans hittat ett trevligt sätt att träffas, prat och få lite nya kunskaper.

Varje träff har ett givet tema och hålls ihop av en röd tråd i samtal och musik.

Vi träffas ungefär en gång i månaden i Edebogården,
tisdagar, 14.00-16.00.
Vi har musiklyssning, texter, föredrag, sjunger,fikar, berättar och diskuterar kring månadens ämne.

Höstens ämnen:
Tisdag 26 augusti - "Mina drömmars stad" - Anders Fogelström, ett författarporträtt.
Tisdag 26 september - Med mina mått mätt - olika sätt att mäta.
Tisdag 24 oktober - Guld och andra skatter
Tisdag 21 november - "Jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma!"

Vill du veta mer? Kontakta Ingrid Eskemyr på telefon: 0175-250 75 eller ingrid.eskemyr@svenskakyrkan.se