Kontakt

Välkommen till Roslagens västra pastorat Besöks- och postadress: Uppsalavägen 10, 76241 Rimbo Telefon:+46(175)74800 E-post till Välkommen till Roslagens västra pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musik- och Boktornet

Att få träffas och umgås under trevlig gemenskap, trevliga samtal och kanske sjunga lite tillsammans - det är Musik- och Boktornet!

Ingrid Eskemyr, kyrkomusiker och Suzanne Breitholtz har tillsammans hittat ett trevligt sätt att träffas, prat och få lite nya kunskaper.

Varje träff har ett givet tema och hålls ihop av en röd tråd i samtal och musik.

Vi träffas ungefär en gång i månaden i Edebogården,
tisdagar, 14.00-16.00.
Vi har musiklyssning, texter, föredrag, sjunger,fikar, berättar och diskuterar kring månadens ämne.

Tisdag 19 mars - Rebecka röjer bland sina böcker

Tisdag 16 april - Här dansar herr Gurka. Hellsing

Tisdag 21 maj - Hemlig dagsutfärd tillsammans med församlingsbor.

Vill du veta mer? Kontakta Ingrid Eskemyr på telefon: 0175-250 75 eller ingrid.eskemyr@svenskakyrkan.se