Foto: M Aronsson/IKON

Konfa Pearls of Life

Du behöver inte vänta längre! Det stora konfirmationsäventyret börjar i höst. En äventyrsresa kring ditt liv och de frågor du tycker är viktiga.

När livet känns öken, var finns Gud? Kan jag bli älskad av Gud?
Kan jag bli förlåten? Är det okej att vara annorlunda? Finns Gud där för alla?

Var med och utforska detta och mycket annat i
KONFA PEARLS OF LIFE

Konfatiden är en chans att lära känna nya kompisar och kanske också gamla kompisar på ett nytt sätt. Tillsammans gör vi upplevelser och upptäckter, som du inte får i andra sammanhang. Du får chans att utforska
de lekfulla sidorna hos dig själv och andra.

Konfirmation handlar om kristen tro - och kristen tro handlar om DITT liv och DINA frågor. Det som är viktigt för dig.
Under konfatiden får du fundera över både stora och svåra livsfrågor, som till exempel - Varför händer det onda saker i världen? Vem är jag om fem år? Vad händer med miljön i världen? Vad händer när jag dör?
Men även frågor som rör dig och ditt liv just nu - Vem kan bli kär i mig? Vem kan jag berätta mina hemligheter för? Vem orkar lyssna på mig?

Du är inte ensam om att fundera över livet - varje år väljer nästan 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan.

Du vet väl om att du är värdefull!
Vi hoppas att du under konfatiden kommer att känna att du duger som du är. Tidigare konfirmander berättar att de fått bättre självförtroende av konfirmandtiden. Vi hoppas att du vågar tro att du kan vara med och förändra världen till en bättre plats. Vi hoppas också att du vågar tro att Gud är någon som finns och som bryr sig om dig.

VI träffas första gången i Häverö kyrka, söndagen 30 augusti kl. 11.00 när det är gudstjänst.
12.00 är det föräldamöte i Klockargården och
13.00 är det Träff för konfirmander i Missionshuset i Hallstavik.
Vi börjar träffen med lunch och vi slutar ca 16.00
(Tiderna är ca-tider.)

KONFIRMATION 16 maj 2021 i Häverö kyrka.

MER INFO:
Konfirmandledare i Hallstavik:
Malin Messing, 0175-250 62, Sms: 076-835 77 10
Epost: malin.messing@svenskakyrkan.se

Emelie Harning, 0175-250 64, Sms: 070-509 40 81
Epost: emelie.harning@svenskakyrkan.se

BRA ATT VETA

Vi träffas en helg i månaden.
Du behöver inga förkunskaper och allt vi gör är kostnadsfritt.

Mer information får du på mötet 30 augusti - men ring eller maila om du har frågor. Det är alltid ok!

Har du speciella behov, berätta gärna det i samband med anmälan, detta gör att vi lättare kan anpassa vår verksamhet till det bästa för alla.

På grund av rådande Coronaläge kommer vi inte att ha något läger under hösten men vi hoppas att det ska vara möjligt under våren.