En stjärna av händer som möts med Frälsarkransar runt handlederna.
Foto: Emma Dahlbäck

Konfa Pearls of Life

Du behöver inte vänta längre! Det stora konfirmationsäventyret börjar i höst. En äventyrsresa kring ditt liv och de frågor du tycker är viktiga.

När livet känns öken, var finns Gud?
Kan jag bli älskad av Gud? Kan jag bli förlåten?
Är det okej att vara annorlunda? Finns Gud där för alla?

Var med och utforska detta och mycket annat i Pearls of life!
Konfatiden är en chans att lära känna nya kompisar och kanske också gamla kompisar på ett nytt sätt. Tillsammans gör vi upplevelser och upptäckter, som du inte får I andra sammanhang. Du får chans att utforska de lekfulla sidorna hos dig själv och andra.

Du vet väl om att du är värdefull!
Vi hoppas att du under konfatiden kommer att känna att du duger som du är.
Tidigare konfirmander berättar att de fått bättre självförtroende under konfirmandtiden.
Vi hoppas att du vågar tro att du kan vara med och förändra världen till en bättre plats.
Vi hoppas också att du vågar tro att Gud är någon som finns och som bryr sig om dig.

Livets pärlor bildar tillsammans en Frälsarkrans. I dessa pärlor ryms allt ifrån skratt och glädje till sorg och allvar. Häng med på en upptäcktsfärd där vi med hjälp av pärlorna får uppleva tro, mysterium, äventyr och mycket mer.

Vi träffas veckovis varje onsdag samt ca en söndag i månaden. Vi är även med på höstlägret på legendariska lägergården Lejdet i oktober. Under påsklovet åker vi på ett läger eller en resa.

INSKRIVNING
Söndag 12 september i Häverö kyrka.
Kl. 11 Gudstjänst
Kl. 12 Infoträff i Klockargården
Kl. 13 Konfirmanderna fortsätter med lunch och aktiviteter i Missionshuset i Hallstavik.
(Alla tider är cirkatider)

VI SES Onsdagar 14.30-17.00 i Hallstavik. Samt en söndag i månaden i någon av våra kyrkor.

LÄGER x 2 Gemensamt läger på Lejdet 15-17okt. Resa till Åland under påsklovet v.16 2022.

KONFIRMATION Söndag 29 maj 2022 i Häverö kyrka.

MER INFO
Emelie Harning, 070-509 40 81, emelie.harning@svenskakyrkan.se
Malin Messing, 076-835 77 10, malin.messing@svenskakyrkan.se

BRA ATT VETA

Vi träffas ca en söndag i månaden.
Du behöver inga förkunskaper och allt vi gör är kostnadsfritt.

Mer information får du på mötet 12 september - men ring eller maila om du har frågor. Det är alltid ok!

Har du speciella behov, berätta gärna det i samband med anmälan, detta gör att vi lättare kan anpassa vår verksamhet till det bästa för alla.

Med reservation för ev ändringar, vi anpassar oss ständigt efter gällande restriktioner angående pandemin.