Spel- och fantasygrupp (Gotlandsläger)

För dig som gillar fantasyrollspel, Harry Potter och Science fiction!

Spel- & fantasygrupp (Gotlandsläger)
(helggrupp)
För dig som gillar fantasyrollspel, Harry Potter och Science fiction!

Är du en Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff eller kanske Slytherin? Vill du utforska livets frågor med hjälp av fantasyrollspel likt Dungeouns´n´dragons som de spelar i Stranger Things-serien? Kan du lista ut vilken marvelhjältes förmågor som är mest lik Jesus? Kan du hitta kristna budskap i science fiction och animéfilmer? Vi gör naturligtvis även sådant som man gör i alla konfirmandgrupper som att testa nya upplevelser, diskutera, åka på läger och lära känna nya vänner.

Förutom en spännande övernattning på luftmadrasser i kyrkan åker vi tillsammans med några av de andra konfirmandgrupperna en vecka till Gotland i sommar och upplever det härliga landskapet där bland bad, borgar och raukar!

Träffas: 1 söndag/månad ca kl 11:00-16:30 i Mariagården vid Norrtälje kyrka
Läger: En dygnsövernattning i kyrkan och en vecka i augusti på Gotland (lägren är inte obligatoriska).
Sista anmälningsdag 31 augusti, anmäl dig helst här via anmälningsformuläret eller genom sms/mail till ledare.

Ledare:
Andreas Brand, ungdomspräst, spelat rollspel & magickort i många år, vampyrlajvat på Rodenskolan!
Vicki Kipler, dramapedagog, van vid rollspel i form av teater och drama.
Även ungdomsdiakon Anna Rydberg-Nilsson, musiker Karin Sahlin och flera nyligen konfirmerade ungdomar som Unga ledare.

Kontakt: Andreas Brand, präst,
070-284 80 66, andreas.brand@svenskakyrkan.se