Säsongsanställd vaktmästare, 100%

Roslagens östra pastorat söker en säsongsanställd kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare med placering i det södra distriktet (Länna, Blidö, Riala, Rådmansö och Frötuna församlingar). Huvudplacering i Rådmansö och Frötuna församlingar. Anställningen är tidsbegränsad under perioden maj till 31 oktober, med eventuell förlängning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara skötsel och underhåll av våra kyrkogårdar, kyrkor och församlingshem samt gravsättningar. Du kommer även att arbeta och närvara i våra kyrkorum vid gudstjänster och förrättningar.

Krav: B-körkort och medlem i Svenska kyrkan.

Kontaktperson:

Joakim Eklund, förman inom södra distriktet.
joakim.eklund@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag 10 april 2019.

Skicka din ansökan märkt ”Vaktmästare” till:

roslagensostra.pastorat@svenskakyrkan.se

Roslagens östra pastorat