En kåsa i trä står fylld med kaffe på en träbänk.

Samtals- och studiegrupp

Är du nyfiken och intresserad av att förstå lite mer kring pilgrimsvandring och pilgrimsliv?

Under våren 2023 startar Pilgrim Roslagen en grupp för dig som är nyfiken och intresserad av att förstå lite mer kring pilgrimsvandring och pilgrimsliv.

Vid fem tillfällen, med en studiebok som bakgrund, bekantar vi oss med pilgrimsrörelsens bakgrund, dess historia och nutid, pilgrimsrörelsens andlighet och teologi men naturligtvis också dess praktik.

Under våren finns det också tillfällen att delta i pilgrimsvandringar.

Vårens träffar: 12 januari, 16 februari, 9 mars, 13 april och 4 juni. Med reservation för ändringar.
Tid: Torsdag den 12 januari kl 18.30
Plats: Markuskyrkan i Norrtälje. Grindvägen 9
Anmälan: Senast två dagar innan träffen, via formuläret nedan eller till Lars-Åka/Camilla.

Kontakt och ledare:
Lars-Åke Johansson, pilgrimspräst
lars-ake.johansson@svenskakyrkan.se

Camilla Karlsson, pilgrimsledare
camilla.karlsson@svenskakyrkan.se

JAG VILL ANMÄLA MIG TILL:

Vandringar:

Aktivitetsdagar:

Samtals- och studiegrupp:

Vi fotograferar under vandringar/retreater och om du inte vill vara med på bild så meddela oss. Vill du vara med på bild fyller du i hela formuläret ovan (även adress), så kan vi förbereda medgivareblanketten för dig att bara skriva under när du kommer till vandringen/retreaten. Har du redan fyllt i en blankett behöver du inte göra det.