Foto: Anneli Ek

Retreat 11-12 september 2021-Fullbokat!

Välkommen till dagar av vila i en vacker ­miljö på Strömsborgs vilohem, Rådmansö.

Retreat 11-12 september 2021 (Fullbokat!)

Retreat betyder att dra sig tillbaka. Den ger möjlighet till en andhämtningspaus. Du får vara med dig själv, vila i Guds närvaro.

Dagarna innehåller gemensamma samlingar, vandring
i vacker natur och egen tid.

Strömsborgs vilohem

Lördag 11 september kl 10.00 - Söndag 12 september kl 16.00

Kostnad: 600 kr inkl mat och logi.
Medtag egna lakan och handduk.

Anmälan:
rop.bokning@svenskakyrkan.se
0176-799 00 knappval 1
Ange ev. matallergi vid anmälan

Frågor:
Anna Nyström 0176-774 37

Välkommen!
Anna Nyström och Sophia Sigurdsdotter Roman

Hur hittar du till Strömsborgs vilohem

Strömsborg är en vacker plats för vila och rekreation. Strömsborg ­ligger på Rådmansö, öster om Norrtälje. Här upplever du en naturskön ­omgivning med vandringsleder och fantastisk havsutsikt med badplats och brygga.

Hitta hit:

Med buss 631 från Norrtälje till Östernäs, bussresan tar cirka 1 timme. Kliv av vid ­håll­platsen Östernäs affär och fortsätt vägen ner för backen.

Efter cirka 500 meter tar du till vänster vid vägskälet, det står finns en skylt med Strömsborgs vilohem, sedan är det en knapp kilometer till den grind som för in till ­området.

Med bil tar du E18 från Norrtälje mot Kapellskär. Ta av höger vid skylten Östernäs,
sedan till höger igen vid skylten "Östernäs brygga". Därefter till vänster vid skylten "Strömsborgs Vilohem". Sedan är det bara ca 1 km till Strömsborg.

Foto: stromsborg.nu