Pedagog till Norrtälje-Malsta församling, 100%

Bild: Josefin Casteryd/IKON

Norrtälje-Malsta församling söker pedagog 100%

Kom och arbeta med oss!  Vi söker en pedagog med inriktning på barn och deras vuxna. Vill du bli en av del av vårt kreativa och öppna arbetslag? Här verkar ett engagerat arbetslag som tillsammans med församlingsråd och ideella medarbetare  gör kyrkan välkomnande och inbjuder till gemenskap med Gud och medmänniskor.

Som pedagog ansvarar du för vår verksamhet som vänder sig till barn och deras vuxna – och utför arbetet i nära samarbete med andra pedagoger, präster, musiker och ideella för verksamheten. Stor vikt läggs på vår öppna förskola och gruppverksamhet som scoutgrupper och andra barngrupper.
Vår vision är: Närvaro, förkunnelse och omtanke.

Vi söker dig som:

- är förskollärare eller har församlingspedagogutbildning eller liknande,  gärna med erfarenhet av Svenska kyrkans barn- och ungdomsarbete
- har hög social kompetens, är mötes- och samarbetsinriktad och arbetar relationsbyggande
- är idérik och delar församlingens inställning att alla har något att bidra med till helheten
- gärna får spela ett instrument eller har annan musikalisk kompetens.
- är medlem i Svenska kyrkan.

Frågor? Kontakta församlingsherde Ninna Birkoff 0176 -774 31, ninna.birkoff@svenskakyrkan.se

Vi tillämpar provanställning.

Sista ansökningsdag 14 augusti 2020.

Skicka din ansökan märkt ”Pedagog Norrtälje-Malsta församling” till:

Roslagens östra pastorat
761 21 Norrtälje