Musikkonfirmander (Gotlandsläger)

För dig som gillar att sjunga!

Musikkonfirmander (Gotlandsläger)
(helggrupp)
För dig som gillar att sjunga!

Vi sjunger och lyssnar på musik och utifrån musiken utforskar vi vad den kristna tron innebär och vad den kan betyda för oss. Vi övar sångteknik och provar att skriva låttexter, sjunga olika musikstilar och ges många möjligheter att medverka med leadsång, körsång eller solosång på gudstjänster. Vi gör naturligtvis även sånt man gör i alla konfirmandgrupper som att testa nya upplevelser, diskutera, åka på läger och lära känna nya vänner.

Förutom en spännande övernattning på luftmadrasser i kyrkan åker vi tillsammans med några av de andra konfirmandgrupperna en vecka till Gotland i sommar och upplever det härliga landskapet där bland bad, borgar och raukar!

Träffas: 1 söndag/månad ca kl 11:00-16:30 i Mariagården vid Norrtälje kyrka
Läger: En dygnsövernattning i kyrkan och en vecka i augusti på Gotland (lägren är inte obligatoriska)
Sista anmälningsdag 31 augusti, anmäl dig helst här via anmälningsformuläret eller genom sms/mail till ledare.

Ledare:
Karin Sahlin, kyrkomusiker spelar piano och orgel i kyrkan, leder barn- & ungdomskörer och har spelat oboe i symfoniorkester.
Andreas Brand, ungdomspräst som gör technomusik i sin studio och gärna sjunger gregorianskt.
Även ungdomsdiakon Anna Rydberg-Nilsson, dramapedagog Vicki Kiper och flera nyligen konfirmerade ungdomar som Unga ledare.

Kontakt: Andreas Brand, präst, 070-284 80 66,
andreas.brand@svenskakyrkan.se