Långa vandringar

Är du sugen på längre vandringar under flera dagar?

Att vandra flera dagar hjälper oss att i högre grad gå ner i varv och underlättar för oss att bättre lyssna in vår kropp och själ och var vi befinner oss i livet.
Efter långa vandringar berättar många om en känsla av att ha föräldrats som människa. Att du inte riktigt är densamme som den du var innan du började vandringen. Den gör något gott med oss.

Våra planerade längre vandringar

Pilgrim Roslagen planerar en del längre vandringar och vi vill redan nu ge ungefärliga datum, så ni får lättare att planera in vandringen. All information är med reservation för ändringar och mer detaljer kommer löpande.

Ödeshög – Vadstena 31 maj till 4 juni

Vi planerar en vandring från Ödeshög till Vadstena – en mycket vacker vandringsväg längs Vättern och i en mycket rik kulturbygd.
Begränsat antal platser. Mer info kommer.

Vandringsdagar i sköna Roslagen – 29 eller 30 juni till 2 juli

Vi planerar att göra en vandring från torsdag eller fredag till söndag.
Här erbjuds du att kunna välja mellan att övernatta tillsammans i församlingshemmen eller vara med på vandringarna utan att övernatta.
Du väljer också om du vill vara med på alla sträckor eller välja någon enstaka.
Tanken är att vi vandrar mellan några av våra härliga kyrkor.
Mer info kommer.

Vandring till Santiago De Compostela – oktober

Runt datumen 15/10 – 25/10 planerar vi att göra en vandring till Santiago de Compostela. Det blir en vandring på ca 6 dagar plus resdagar.
Begränsade antal platser.
Mer information kommer, så håll utkik!