Komminister

Komminister, 100%, till Roslagsbro-Vätö församling

Foto: Joakim Carlström/IKON

Roslagsbro-Vätö församling ligger centralt i Roslagen strax utanför Norrtälje. Församlingen ligger mycket naturskönt med en bra mix av traditionell landsbygd och skärgård.

Församlingen erbjuder stora möjligheter för dig som tycker om havet, segling och simning. Här finns två mycket fina medeltidskyrkor och ett välutvecklat församlingsliv för olika åldrar.

Vi söker nu en komminister 100% med en vilja att gå in i barn-, ungdoms- och konfirmandverksamheten. Vi söker dig som är drivande och vill utveckla vår verksamhet.

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med Estuna-Söderbykarl och Lohärads församlingar. Dessa tre församlingar utgör en egen enhet inom Roslagens östra pastorat. Du kommer att hålla i gudstjänster och kyrkliga handlingar (dop, vigslar, begravningar).

Nu söker vi dig som
- är en god förkunnare för alla åldrar
- vill bygga församling och relationer tillsammans med ideella
- vill vara med och utveckla en levande församling

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Din arbetsplats blir i Roslagsbro. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Körkort och tillgång till bil erfordras.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Församlingsherde Fredrik Ekström, tel 0176-765 31 och kyrkoherde Mika Wallander, tel 0176- 774 92.

Din ansökan, personligt brev och CV, märkt ”Komminister Roslagsbro-Vätö” skickar du till: e-post roslagensostra.pastorat@svenskakyrkan.se eller
Postadress: Roslagens östra pastorat, Box 15, 761 21  Norrtälje

Sista ansökningsdag: 30 juni 2022
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.
Tillträde: enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!