Frötuna församling

Välkommen till Frötuna församling

Frötuna kyrkas äldsta delar dateras till slutet av 1100-talet vilket gör den till en av de allra äldsta i trakterna. Inuti den gamla kyrkan märks också hur den blivit tillbyggd på 1500-talet och 1700-talet. I Frötuna kyrka firas högmässa varannan söndag. Morgonmässa, lunchandakter och familjegudstjänster är återkommande gudstjänster som firas under veckorna. Konserter, församlingsaftnar och musikevenemang har sina givna platser under kyrkoåret. Frötuna kyrka är en omtyckt plats för dop, bröllop och begravningar. Intill kyrkan ligger församlingshemmet Frötunagården med plats för ca: 100 gäster.

Kontakt:
Pastorsexpeditionen tel 0176-799 00,
e-post: roslagensostra.pastorat@svenskakyrkan.se

Församlingsherde Jakob Bäcklund
Tel 0176-766 03, e-post: jakob.backlund@svenskakyrkan.se

Läs mer om våra verksamheter:
Kyrkis
Vuxenkörer