Dramakonfirmander (Gotlandsgrupp)

För dig som gillar dramaövningar och att spela teater!

Dramakonfirmander (Gotlandsgrupp)
(helggrupp)
För dig som gillar dramaövningar och att spela teater!

Tycker du om att spela teater, improvisera och göra dramaövningar? Trivs du med att stå på scen, synas och uttrycka dig genom din kropp och röst? Genom att använda drama och att gå in i en roll som redskap utforskar vi oss själva, varandra och olika livsfrågor! Vi gör naturligtvis även sånt man gör i alla konfirmandgrupper som att testa nya upplevelser, diskutera, åka på läger och lära känna nya vänner.

Förutom en spännande övernattning på luftmadrasser i kyrkan åker vi tillsammans med några av de andra konfirmandgrupperna en vecka till Gotland i sommar och uppelver det härliga landskapet där bland bad, borgar och raukar!

Träffas: 1 söndag/månad ca kl 11:00-16:30 i Mariagården vid Norrtälje kyrka
Läger: En dygnsövernattning i kyrkan och en vecka i augusti på Gotland (lägren är inte obligatoriska).
Sista anmälningsdag 31 augusti, anmäl dig helst via anmälningsformuläret eller genom sms/mail till ledare.

Ledare:
Vicki Kiper, dramapedagog, leder dramagrupp i Norrtälje och trivs som fisken i vattnet med dramaövningar.
Andreas Brand, ungdomspräst, som ung aktiv inom Norrtälje ungdomsteaterscen, älskar improvisationsteater.
Även ungdomsdiakon Anna Rydberg-Nilsson, musiker Karin Sahlin och flera nyligen konfirmerade ungdomar som Unga ledare.

Kontakt: Vicki Kipler, dramapedagog,
072-526 47 87, victoria.kipler@svenskakyrkan.se