Citykonfirmander Norrtälje 16.30 (Gotlandsläger)

För dig som vill träffas mitt i centrum!

Citykonfirmander Norrtälje 16.30 (Gotlandsläger)
(veckogrupp)
För dig som vill träffas mitt i centrum!

Vill du få nya vänner och upplevelser du aldrig glömmer? Vill du göra spännande saker, prata om livet och sjunga tillsammans? Då finns konfirmationen. "Att konfirmeras är kul, du får nya kompisar och känner dig värdefull, unik och behövd.” Så brukar konfirmanderna svara när man frågar dem. I höst har du som är född år 2006 chansen att bli konfirmand tillsammans med många andra i din årskurs och de i årskurs 9 som missade förra årets möjlighet.

Alternativet Citykonfirmander är för dig som vill ses på vardagar mitt i centrum och kanske hinna med konfaträff innan eventuell träning börjar? Skillnaden mellan de två alternativen Citykonfirmand är vilka tider de träffas.

Förutom en spännande övernattning på luftmadrasser i kyrkan åker vi tillsammans med några av de andra konfirmandgrupperna en vecka till Gotland i sommar och upplever det härliga landskapet där bland bad, borgar och raukar!

Träffas: varannan onsdag kl 16:30-18:30 i Mariagården vid Norrtälje kyrka
Läger: En dygnsövernattning i kyrkan och en vecka i augusti på Gotland (lägren är inte obligatoriska)
Anmäl dig helst via anmälningsformuläret eller genom sms/mail till ledare.

Ledare:
Vicki Kipler, dramapedagog
Andreas Brand, ungdomspräst
Även ungdomsdiakon Anna Rydberg-Nilsson, musiker Karin Sahlin och flera nyligen konfirmerade ungdomar som Unga ledare.

Kontakt: Andreas Brand, präst,
070-284 80 66, andreas.brand@svenskakyrkan.se