Foto: Johanna Nilsson

Konfirmation 2021-2022

Anmälan senast 31 augusti. Nytt utskick görs under vecka 33

VÅRA ALTERNATIV FÖR KONFIRMATION
På konfirmationsträffarna pratar vi om vad som är viktigt i våra liv. Kärlek, relationer, döden, meningen med livet och hur Gud finns med i allt detta. Vi lär känna varandra och kyrkan genom lek, musik, samtal, film och olika former av skapande. Kom och var med oss och undersök svaren på de viktiga frågorna; vem är jag? Har Gud med mitt liv att göra?

Måndagsgrupp i Ronneby
I år erbjuder vi måndagsgrupp i Ronneby. Vi träffas en gång i veckan, på måndagar efter skolan. Vi åker på läger på hösten och våren, övernattning är frivilligt.

Torsdagsgrupp i Kallinge
Vi erbjuder torsdagsgrupp i Kallinge. Vi ses varannan torsdag efter skolan. Vi åker på läger på hösten och våren, övernattning är frivilligt.

Höstlovs- och helgrupp i Bräkne-Hoby
Vi träffas under höstlovet då vi också åker på ett dygnsläger, övernattning är frivilligt. Övriga träffar: Några söndagar under året i samband med gudstjänst i Bräkne-Hoby kyrka. OBS! Konfirmanden måste kunna delta alla dagarna (1-5 novmeber) under höstlovet!

ListerBygruppen
Den här gruppen kommer att träffas en söndag i månaden. Vi åker på ett kort läger i början och strax innan konfirmationen så är vi på läger en vecka i början av sommarlovet. Vi hoppas att ni vill möta livets alla frågor tillsammans med oss!

Helggrupp i Backaryd
Vi träffas i Backaryd på söndagar, ca en gång i månaden.  Vi åker på läger på hösten och våren, övernattning är frivilligt.

Sommargrupp
Läger sommaren 2022 under vecka 26-27. Det blir både dagläger och läger på lägergård samt några träffar under terminerna.

OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR ...
... om inget av alternativen passar dig, om du går i särskolan eller har andra särskilda behov - kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta ett alternativ som passar just dig.

Jenny Linnér, 070 - 558 58 89, jenny.linner@svenskakyrkan.se
Johanna Nilsson, 070 - 268 74 24, johanna.nilsson@svenskakyrkan.se

Så här anmäler du dig!
Skicka med post - Fyll i anmälningsblanketten och skicka den till oss eller lämna in den direkt på vår expedition. Märk kuvertet: ”Konfirmation” till
Ronneby pastorat, Kyrkogatan 24, 372 30  Ronneby

eller kan du skicka e-post - fyll i anmälningsblanketten. Skicka den till johanna.nilsson@svenskakyrkan.se

Anmälningsblankett
Välj ett första och ett andrahandsalternativ på blanketten. Om du vill vara säker på att komma i den grupp du helst vill - så vänta inte!

En bekräftelse på vilken grupp du kommit med i, kommer hemskickat per post.

Välj den grupp som passar just dig!

Frågor och funderingar ...
... kring de olika grupperna besvaras av
Jenny Linnér, 070 - 558 58 89, jenny.linner@svenskakyrkan.se
Johanna Nilsson, 070 - 268 74 24, johanna.nilsson@svenskakyrkan.se

Pdf-fil

Här kan du ladda ner broschyren med anmälningsblankett