Busvädersgrupp

i Backaryd

Till vår glädje så har många av våra grupper blivit väldigt populära, så vi får lov att prioritera anmälningarna, så i första hand de som är medlemmar i Svenska kyrkan i Ronneby pastorat , i andra hand de som är medlemmar i Svenska kyrkan i någon annan församling samt i tredje hand de som icke är medlemmar.
Om ni inte är medlemmar går det bra att kontakta pastoratet på telefon 0457-17850 för att få mer information om medlemskap!

Till hösten startar vi upp en ny miniorgrupp med friluftstema för dig som går i årskurs f-2!

Vid varje träff är vi utomhus och hittar på olika saker i naturen, till exempel lagar mat på stormkök, gör upp eld, går på äventyr i skogen och leker tillsammans.

Vi hämtar barnen på fritids och lämnar tillbaka dom till fritids vid behov. Vi kommer hålla till i naturen i närheten av Backaryds kyrka.

Det är kostnadsfritt att vara med i gruppen, vi bjuder på smörgåsfika.

Det är mycket viktigt att barnen har kläder efter väder på sig när vi ses för vi är endast inomhus vid riktigt dåligt väder.