Upphärads vägkyrka

Det är med stor glädje Upphärads församlings-råd i samarbete med flera lokala föreningar bjuder in till vägkyrka i år igen. För trettonde året i rad står Upphärads kyrka öppen för besök med utställning, kaffe och kvällsprogram.
På eftermiddagarna finns det möjlighet att komma och titta på utställningarna och ta en kopp kaffe. På kvällen blir det ett särskilt program. Varje kväll följer samma mönster, ändå blir ingen kväll den andra lik. Många väljer därför att komma flera gånger under veckan.

Samtalet
Sedan starten har vägkyrkan bjudit in till intressanta samtal, förstås vid kaffebordet men kanske särskilt på kvällen när särskilt inbjudna personer får dela med sig av sin livsvandring. Varje samtal är unikt och flera samtal ger nya infallsvinklar. Alla har sina egna särdrag. Variationen speglar skilda människors historia, personlighet, värderingar och andliga erfarenheter. Kanske är det just det som gör dessa möten så speciella och unika.

Musik
Musiken spelar också en central roll. Den ger en resonansbotten till samtalen och låter tankarna vila. Variationen är här minst lika stor som i samtalen och vi är stolta över att vi har så hög kvalitet på våra lokala förmågor!

Tisdag 25 juni
Värdförening: Röda Korset
18.00 Upphärads Ukeleleliga sjunger och spelar.
Samtalet: Stefan Nordlander samtalar med Kerstin Uppenberg, Norrlänning och musiker.

Onsdag 26 juni
Värdförening: Centerpartiet
18.00 Agnes och Josefina Nordberg sjunger.
Samtalet: Sofia Andersson samtalar med Linda Thell. Pastoratets nya pedagog.

Torsdag 27 juni
Värdförening: Flundre hembygdsförening
18.00 Frida Högnert sjunger.
Samtalet: Göran Olander samtalar med Fredrik Sahlin, Tvåbarnspappa, scout och Rommele pastorats kyrkoherde.

Fredag 28 juni
Värdförening: PRO
18.00 Johan Sävhage, spelar och sjunger
Ingvar Evert samtalar med Leif Laurell, Upphäradsprofil och Ukulelevirtuos.

Varmt välkommen!