Ungdomsgruppen Nitton.00

Nitton.00 är för dig från åk.8 och uppåt!

Ungdomsgruppen består av ungdomar från både Romelanda och Kareby.

Vi vill lära känna varandra och Gud mer! Därför syftar kvällarna till att bygga en personlig relation till Gud och att bygga en trygg grupp där man kan vara sig själv.

Det finns tid och plats för att hänga, leka, ha kul, ställa frågor, höra undervisning, fika, lovsång och personlig förbön mm.

Vi träffas varje fredag kl. 19.00 i Romelanda församlingshem.

Café

De fredagar då församlingarnas konfirmander träffas anordnar ungdomsgruppen cafékvällar. Dessa kvällar kan man köpa godis, dricka, kakor mm till självkostnadspris.

Fadderskola

Fadderskola är för dig som konfirmerat dig och vill fortsätta fundera på det här med Gud och din tro under ännu ett år. Fadderskolan fokuserar både på din tro men också på dig som ungledare.

Vi träffas en gång i månaden och du har chans att åka med på konfirmandlägren. Varje höst startar en ny Fadderskola.

För mer info kontakta Emelie Currie 073-985 91 36 eller sök vår facebookgrupp: Nitton.00

Välkomna!