Paraply med olika NPF-diagnoser skrivna under

NPF-café

Livet som blev - Livet som är - Livet som kommer. Nästa träff 28 maj.

Är du förälder/mor- eller farförälder till barn som har eller utreds för en neuropsykiatrisk diagnos (NPF)? Då är du varmt välkommen till vårt NPF-café som vi kommer ha i samarbete med Jörlanda församling. Här kan du träffa andra föräldrar med liknande erfarenheter och dela tankar om livet och föräldraskapets glädje och utmaningar.

Välkommen följande tisdagar kl. 18:30-20:30

- 20 feb, Stora Höga
- 19 mars, Kareby
- 16 april, Stora Höga
- 28 maj, Kareby

Café Korsäng: Prästvägen 111, Kareby (Gamla Tempohuset)
Kyrkans Hus: Högavägen 3, Stora Höga

ANMÄLAN

Anmälan till varje träff görs helst senast fredagen innan, men vi är väl medvetna om att livet som NPF-familj gör att livet är svårt att planera så det är helt ok att avboka eller anmäla sig precis innan till:

Johanna.julander@svenskakyrkan.se
eller sms: 0739–857534, CAFÉ KORSÄNG

Ulrika.algesund@svenskakyrkan.se
eller sms. 0736–762176, KYRKANS HUS

Tveka inte att höra av dig om du har frågor, idéer eller om du skulle vilja boka ett enskilt samtal vid ett annat tillfälle. Vi som håller i träffarna är diakon/diakoniassistent och mammor med egna erfarenheter inom familjen.

Varmt välkomna önskar Johanna och Ulrika