Vår-läger med Nitton.00

Vi åker till Håltgården, i Svartedalen!

Vi åker från Romelanda kyrka kl. 18.00 den 24 maj. Vi äter när vi kommer fram (så man behöver inte vara mätt när man kommer).

Ta med: Sängkläder, tandborste, Bibel, anteckningsmaterial, handduk, ev. något kul spel och godis. OBS! Ingen energidryck!
Vi kommer att ha en go helg tillsammans med varandra och Gud. Lägret avslutas på söndagen med att vi firar en mässa som vi utformar tillsammans på plats och sen sätter oss i bilarna och åker mot Romelanda. Vi är hemma vid 16-tiden.

Vad kostar det? 200 kr och då får man all mat och logi och allt det andra roliga också! Kontanter eller Swish! Om priset är ett problem, så hör av er så pratar vi mer om detta.

Hur anmäler jag mig?
Smsa Kristofer på 073 - 985 91 30
eller maila till: emelie.currie@svenskakyrkan.se

Skriv namn, mobilnummer, ev. specialkost, samt mobilnummer till närmaste anhörig (och vem numret tillhör).
Behöver ni få tag på oss under helgen så nås vi enklast på numret till lägergården:
0303–779040.

Vi ser framemot ett härligt vårläger tillsammans!
/Emelie och Kristofer, ungdomsledare i Romelanda pastorat

Anmäl senast 12 maj!