Kvällsbibelskola

Hösten 2019 och Våren 2020

Romelanda pastorat, Solberga pastorat och Kungälv-Ytterby församlingar erbjuder en kvällsbibelskola under hösten 2019 och våren 2020!

Klicka här för att komma direkt till anmälningssidan!

Kanske har du aldrig läst Bibeln men är nyfiken! Kan detta vara något för mig?
Kanske har du läst Bibeln mycket men har svårt att se den röda tråden! Hur hänger allt ihop egentligen?
Kanske känner du till de kända bibelberättelserna men i övrigt är luckorna är många! Vad har jag missat?
Oavsett vem du är, oavsett förkunskaper och oavsett vilken sorts bibelläsare du har varit är du välkommen till kvällsbibelskolan i Kungälv!

Tid och plats

Måndagar 18,30-21 i Kungälvs församlingshem med start 26/8 2019. Hösten 2019 och våren 2020.

Upplägg

Bibelskolan rullar på under ett helt år och undervisningen täcker in hela Bibelns omfång i stora drag, från en öde jord i Första Mosebok till det himmelska segerjublet i Uppenbarelseboken.
Våra liv ser olika ut! Därför kan du anmäla dig till hela året direkt, eller så väljer du efterhand de moduler (se kursplan) som du känner att du har tid för eller särskilt vill fördjupa dig i.

Enkelt fika (kaffe/te och kaka)!

Kostnad

Bibelskolan är gratis men det finns möjlighet att köpa en kursbok för c:a 250kr.

Bibellärare och ledningsgrupp

Björn Gusmark, kyrkoherde i Solberga Pastorat
Mikael Isacsson, kyrkoherde i Kungälv-Ytterby församling
Magnus Haglund, Komminister i Kungälv-Ytterby församling
Joel Kalin, kyrkoherde i Romelanda pastorat

Utöver dessa föreläser andra lokala förmågor och gäster.

Har du frågor och funderingar, hör av dig till Joel Kalin
joel.kalin@svenskakyrkan.se

Kursplan

Hösten 2019